tirsdag 18. august 2009

Status


Vi har en spennende og avgjørende uke foran oss. Etter en god oppgang har vi sett en del dager med sideveis konsolidering. I går endte dette med et fall som ga brudd på MA24 som ble karakterisert som falskt. Dagen idag har ikke ført oss over MA igjen som nå er stigende. Det blir spennende å se om vi i løpet av morgendagen får et brudd på MA som kan gi en ny inngang i markedet.

3 kommentarer:

  1. Godt å ha deg tilbake wangas. Du må holde bloggen oppdatert, følges nøye.

    Bruker du flere parameter for og indikere falskt brudd på 24 ma eller går du long uansett nå som renten er så lav? Ser at mscFE har gjort det og slik jeg tolker det har du gjort det samme. Er dere en og samme person? Hilsen Stinnrik på hegnar forum.

    SvarSlett
  2. He-he. Jeg og Wangas er ikke samme person.

    Men jeg skulle ønske jeg hadde noen av Wangas egenskaper. Wangas har noe som jeg mangler, og kanskje jeg har noe han mangler.

    Tror ikke Wangas el jeg trenger å svare på egne innlegg. De som svarer på egne innlegg er vel usikre på seg selv etter min mening.

    Wangas og jeg har totalt forskjellig bakgrunn, men vi har begge høyere utdannelse.

    SvarSlett
  3. Hei Stinnrik!

    Som MscFE har svart så er vi nok to forskjellige personer. Vi snakker en del sammen og har så forskjellig bakgrunn at vi nok klarer å utfylle hverandre en god del.

    Jeg har og valgt å se bort i fra en del parametre jeg tidligere har anvendt for å finen falske brudd i MA strategien. Grunnen er at jeg heller vil være eksponert i flere brudd (også tapende) enn å gå glipp av de vinnende bruddene med stor gevinst. Det er en strategi som jeg ikke udelt vil anbefale da en psykologisk sett får en tøffere strategi ved å ha mange flere tapende brudd enn vinnende. Totalt sett vil en like vel oppnå en noe høyere avkastning over tid.

    SvarSlett