onsdag 1. april 2009

OBX status


OBX er fortsatt under MA10 da denne stiger raskt nå. Legg merke til at ekstremt marked filteret ikke har friskmeldt markedet helt enda. Det tyder på at sannsynligheten fortsatt er større enn vanlig for at vi får unormalt store bevegelser i markedet fremover.

3 kommentarer:

  1. Det er nesten sikkert at vi fortsetter å få store svingninger i markedet. Det er kun to dager siden 23.9 at markedet har endret seg mindre enn 0,3% på en dag, dvs fra en dag til dag.

    Riktig nok har risikoen i markedet halvert seg siden månedskiftet okt/nov, men det er fortsatt 3-4 ganger så høyt som det er i normale tider.

    Siden det er store svingninger i markedet, vil det neppe komme noen langsiktig el kraftig opptur med det første, siden std erlavest når vi er over MA.

    Jobber litt med å finne en indikator som kan estimere hvor lang oppturene blir. Megleren min sier jeg er GAL når jeg prøver å estimere dette samt at jeg prøver å finne om et brudd er falsk el ikke.

    SvarSlett
  2. Blir interessant å se om du kan finne en slik indikator MscFE. Jeg holder og en knapp på at vi får en nedtur i løpet av kort tid, og den kan blir bratt, men antakelig ikke så langvarig.

    SvarSlett
  3. Skal en se matematisk på det, holder jeg en knapp på nedtur. 10% over MA er for mye.

    For å estimere hvor lang oppgangen blir:
    -Er f.eks å se på avkastning på future når renten er på 2,5%.
    -Se på hva som har skjedd med f.eks de 10 nærmeste bruddene hvor der den deriverte av 24MA er på -0,26 som ved forrige brudd.
    -Gjøre det samme med den deriverte til 10MA osv med alle indikatorer jeg bruker.

    SvarSlett